A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Fidesz: Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának

Az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió euróra, illetve további napi egymillió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat.

2024. 06. 13. 13:53
DEUTSCH Tamás
Voks 24 - A Fidesz-KDNP választási fóruma Békéscsabán Fotó: Lehoczky Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntés felháborító és elfogadhatatlan. Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!

– szögezte le Deutsch Tamás az ítélet kapcsán. 

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye rámutat: az Európai Unió Bírósága ma megjelent ítéletében arra kötelezné Magyarországot, hogy 200 millió eurót valamint a késedelem minden egyes napján egymillió eurót büntetést fizessen azért, mert nem engedi be határain belülre az illegálisan érkező migránsokat. Ez felháborító és elfogadhatatlan.

 A magyar emberek több ízben is határozattan kimondták, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni.  Nem fogjuk hagyni, hogy hazánkból bevándorlóországot csináljanak! Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!

– emelte ki Deutsch Tamás.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti listavezetője sajtótájékoztatót tart a kormánypártok országjáró fóruma előtt Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központ 2024. május 31-én (Fotó: MTI/Lehoczky Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.