Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Soros magyar blogja tiltólistára került Oroszországban

Különös figyelmet élvez a magyar 444.hu Oroszországban, Soros György blogját felvették a legújabb szankciós listára.

Forrás: RIA Novosztyi2024. 06. 25. 15:55
Rendőr áll őrt a Vörös téren Vlagyimir Putyin megválasztott orosz elnök beiktatási ünnepségén a moszkvai Kremlben 2024. május 7-én.
Rendőr áll őrt a Vörös téren Vlagyimir Putyin megválasztott orosz elnök beiktatási ünnepségén a moszkvai Kremlben 2024. május 7-én. Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különös figyelmet élvez a magyar 444.hu Oroszországban, Soros György blogját felvették a legújabb szankciós listára.

Az orosz külügyminisztérium közlése szerint az európai médiumokra vonatkozó korlátozásokat a RIA Novosztyi, az Izvesztyija és a Rosszijszkaja Gazeta uniós sugárzási tilalmának megtorlásaként vezették be. Ha az orosz média elleni szankciókat feloldják, Moszkva is felülvizsgálja megtorló korlátozó intézkedéseit – közölte a minisztérium.

„Az Oroszország területéről történő műsorszórás és az internetes forrásokhoz való hozzáférés korlátozására irányuló megtorló intézkedések hatálya alá tartozó médiumok” jegyzékét a RIA Novosztyi tette közzé. Miután a 444.hu továbbra is elérhető Oroszországban, nem tudni, pontosan mit is jelentenek a „megtorló intézkedések”.

A lista számos, a 444.hu-hoz hasonló kis blogot tartalmaz, de mellettük több nagyobb portál is megjelenik a listán, mint például az orf.at, a zeit.de vagy a faz.net.

Borítókép: Rendőr áll a Vörös téren Vlagyimir Putyin megválasztott orosz elnöknek a moszkvai Kremlben megtartott beiktatási ünnepségén 2024. május 7-én (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.