Tulsi Gabbard: Joe Biden ostobának nézi az embereket + videó

Drasztikusan visszaesett a demokraták támogatottsága a spanyol ajkú etnikum körében az ingadozó államokban.

2024. 06. 22. 20:41
Joe Biden amerikai elnök Fotó: Getty Images via AFP/Kevin Dietsch
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Biden-kormány nem ismeri fel, hogy a probléma a politikájával van, nem pedig a „hírvivővel”. Csak azért, mert más hírvivőt küldenek az emberekhez, még nem jelenti azt, hogy az üzenet vagy a politikájuk következményei megváltoznak – így reagált Tulsi Gabbard volt demokrata politikus arra, hogy Joe Biden szánalmas módszerekkel próbálja megszerezni a spanyol ajkú emberek szavazatát. 

A Voto Latino jogvédő szervezet legutóbbi felmérése ugyanis azt sugallta, hogy a demokraták támogatottsága drasztikusan csökken a spanyol ajkúak körében az ingadozó államokban.

Őszintén szólva sértőnek tartom a spanyol ajkú szavazók, a női szavazók számára, hogy a Biden–Harris-kormány azt hiszi, hogy az emberek annyira ostobák és felszínesek, hogy ha egy spanyol ajkú nőt hívnak elő, hogy mondja el nekik, szavazzanak Joe Bidenre, akkor majd így tesznek

– fogalmazott Gabbard, arra utalva, hogy Joe Biden az utóbbi hetekben Alexandria Ocasio-Cortez latin-amerikai származású demokrata képviselőt küldte a kampányrendezvényekre a spanyol ajkú városokba. Maga az elnök olyan reklámokban szerepel, ahol tacót eszik, míg felesége, Jill Biden nemrég egy mariachi zenekarral jelent meg egy arizonai idősotthonban. 

A valóság az, hogy az emberek nemétől, etnikai hovatartozásától vagy a rasszától függetlenül mindannyian érezzük a Biden–Haris-kormány politikájának negatív következményeit, legyen szó az élelmiszerek és a megélhetési költségek emelkedéséről, az utcáink egyre veszélyesebbé válásáról, a nyitott határok következményeiről, amelyek miatt az országunk kevésbé biztonságos, vagy arról, hogy most közelebb vagyunk a harmadik világháborúhoz és a nukleáris armageddonhoz, mint korábban. A következmények nagyon is valósak. Azt hiszik, hogy túl ostobák vagyunk ahhoz, hogy lássuk, mi történik valójában. Ezért kijátsszák a régi identitáspolitikai kártyát, gondolván, hogy manipulálhatnak minket, csak hogy hatalmon maradhassanak

– fakadt ki a Fox News amerikai hírcsatornának adott interjúban Tulsi Gabbard, aki hozzátette: „Tacót osztogatnak és mariachi zenekarokat vonultatnak fel, miközben egyidejűleg aláássák alapvető jogainkat és szabadságjogainkat. Fegyverként használják az igazságügyi minisztériumot, aláássák a jogállamiságot és megtámadják országunk alapjait”.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök egyre jobban érzi, hogy elveszítheti a hatalmát (Fotó: Getty Images via AFP/Kevin Dietsch)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.