A bármilyen helyzetben vihogni képes Kamala Harris váltaná a bukott Bident

„Nagyszerű párost” alkot a bukott Joe Biden elnök és alelnöke, Kamala Harris. Előbbi napról napra teszi magát és a világ egyik szuperhatalmát nevetségessé, míg utóbbi gyakorlatilag folyamatosan kacag, s ezáltal leköveti főnöke munkáját. Bármilyen alkalmat megragad arra Harris, hogy vihogjon, kacagjon, nevessen. Többórányi anyag van már róla az interneten. A gond nem a jó kedvvel van, hanem azzal, hogy Amerika elnöke lenne egy olyan személy, aki a saját nevetését sem tudja visszatartani.

2024. 07. 22. 8:39
National Christmas Tree Lighting Ceremony Held On The Ellipse
Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök nevetve nézik a tűzijátékot a Fehér Ház erkélyéről egy július 4-i rendezvényen Washingtonban. (Fotó: Samuel Corum / GETTY IMAGES ÉSZAK-AMERIKA / Getty Images az AFP-n keresztül) Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kamala Harrist szeretné amerikai elnöknek a bukott Joe Biden. A jelöltségtől tegnap visszalépő politikus ezáltal gyakorlatilag elismerte, hogy nincs helye már most sem a Fehér Házban. Utódjául saját alelnökét ajánlotta az elmúlt években magából és országából is hülyét csináló, leépült idős elnök. A csere persze csak a választások után következne be, hiszen Biden kitart amellett, hogy végigvigye a mandátumát. Egy biztos, ha a tervük összejön, akkor nevetésektől lesz hangos Washington.

Kamala Harris amerikai alelnök űrhajósokkal beszél a Nemzetközi Űrállomáson a Nemzeti Űrtanács második ülésén a NASA Johnson Űrközpontjában, Houstonban, 2022. szeptember 9-én. (Fotó: Mark Felix / AFP)
Kamala Harris amerikai alelnök űrhajósokkal beszél a Nemzetközi Űrállomáson a Nemzeti Űrtanács második ülésén a NASA Johnson Űrközpontjában, Houstonban, 2022. szeptember 9-én (Fotó: Mark Felix/AFP)

Kamala Harris az elmúlt években igyekezett a saját elnökét követni, egy dologban biztosan sikerült neki. Róla is több olyan videó készült, amelyeken emberek milliói szórakoznak szerte a világban. Az alelnök bármilyen alkalommal képes arra, hogy hisztérikus vihogásba kezdjen. Erről már lapunk is többször beszámolt.

Annyit nevet kényszeredetten, hogy abból egy többórás is összeállítás is készült.

Donald Trump republikánus elnökjelölt is elmondta a véleményét a nevetését visszatartani nem tudó Kamala Harrisról. 

Nevető Kamalának hívom

– mondta Trump. 

Láttad már valaha, ahogy nevet? Ő őrült. Egy nevetéssel sok mindent elárulhatsz magadról

– tette hozzá.

Kamala Harris bármikor, bármilyen helyzetben képes nevetni, hosszan és hangosan, még akkor is, ha emberek bajáról, problémájáról van szó, a kényszeredett nevetés előtör belőle. A közösségi oldalakon rengeteg erről szóló videó van.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, nemcsak a kényszeredett nevetésről, hanem szélsőbaloldali megnyilvánulásairól, antiszemita kijelentéseiről és baklövéseiről is híressé vált az elmúlt években az amerikai alelnök.

Borítókép: Joe Biden elnök és Kamala Harris alelnök nevetve nézik a tűzijátékot a Fehér Ház erkélyéről egy július 4-i rendezvényen Washingtonban (Fotó: Samuel Corum/Getty Images az AFP-n keresztül)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.