A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A diplomácia a megoldás a háborúra

A diplomáciai eszközök jelentik a megoldást az orosz–ukrán háborúra − írta az ukrán hivatali partnerével való találkozó után Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

2024. 07. 10. 8:39
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: MTI/Purger Tamás)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ukrán hivatali partnerével, Dmitro Kulebával egyeztetett Washingtonban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A találkozóról a közösségi médiában számolt be.

A diplomácia nem az, ha az ember csak azzal beszél, akivel mindenben egyetért. A kommunikációs csatornákat nyitva kell tartani, mert csak a párbeszéd, csak a diplomáciai eszközök jelenthetik a megoldást a szomszédban zajló háborúra. Most is kihasználtuk az alkalmat arra, hogy áttekintsük a háborús helyzetet, megállapodtunk arról, hogy egy új kormányközi akciótervben foglaljuk össze azokat a teendőket, amelyek segítenek a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a határ menti együttműködés, a gazdaság, az oktatás és az energetikai együttműködés tekintetében

− írta a tárcavezető a Facebookon.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.