Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Interjú helyett csak arrogáns reakciót adott Tucker Carlsonnak Kijev

Pedig amerikaiak millióihoz juthatott volna el az ukrán elnök álláspontja.

2024. 07. 05. 18:17
CARLSON, Tucker
Canberra, 2024. június 25.
Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor az Ausztrál Szabadságkonferencián vesz részt a canberrai Hyatt Hotel Canberrában 2024. június 25-én.
MTI/EPA/AAP/Lukas Coch
Fotó: Lukas Coch
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Tucker Carlson amerikai politikai kommentátor arról adott hírt X közösségi oldalán, hogy egy darabig úgy tűnt, sikerrel járt, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és stábja rábólintott arra, hogy a sztárújságíró interjút készítsen vele.

Carlson felidézte, hogy két évig próbálkoztak.

Ez csak intenzívebb lett, miután Putyinnal is interjúztam

– közölte.

Időközben azonban a Kyiv Independent arról írt az ukrán elnöki hivatalt idézve, hogy nincs tervben semmiféle interjú – szúrta ki a Mandiner.

Szerhij Nyikoforov, az elnöki hivatal szóvivője már-már szarkasztikusan reagált az amerikai újságíró bejegyzésére, akit egyenesen „szélsőjobboldali politikai kommentátornak” nevezett. Nyikoforov továbbá úgy fogalmazott:

Alaposabban kellene ellenőriznie forrásait az FSZB-nél.

Emlékezetes, Tucker Carlson még februárban készített interjút Vlagyimir Putyin elnökkel. Az amerikai újságírót ezt követően sokan bírálták, mivel egyes vélekedések szerint túlzottan tiszteletteljes volt Putyinnal, és nem igazán tett fel neki valóban kemény kérdéseket, pedig az akkor két éve tartó orosz–ukrán háborúval kapcsolatban bőven lett volna miről beszélgetni.

Borítókép: Tucker Carlson amerikai televíziós személyiség és konzervatív kommentátor (Fotó: MTI/EPA/AAP/Lukas Coch)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.