Megzsarolták Bident a demokrata adományozók

Ki az a Kamala Harris? Ki buktatta meg Bident?

2024. 07. 23. 16:23
Vice President Kamala Harris and Second Gentleman Douglas Emhoff kiss onstage at Vice President Kamala Harris’s Presidential Campaign headquarters in Wilmington, Delaware on July 22, 2024. Harris on January 22, won the crucial backing of Democratic heavyweight Nancy Pelosi to lead the party against Donald Trump in November after Joe Biden's stunning exit from the 2024 race. As the endorsements stacked up, the 59-year-old Harris made her first public appearance since Biden's announcement in a ceremony at the White House where she warmly praised the outgoing president's "unmatched" achievements. (Photo by Erin SCHAFF / POOL / AFP)
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem Joe Biden lesz a demokrata párt következő elnökjelöltje. Pedig de sokáig bizonygatta ő maga és a mainstream médiakórus ennek ellenkezőjét! Az amerikai elnök szellemi képességei hanyatlanak, ez nem kérdés – mondja Bohár Dániel a Patrióták Youtube-csatornán.

Bohár Dániel a videóban bemutatott nyelvbotlások, tévedések és esések kapcsán felteszi a kérdést, mi az oka annak, hogy Joe bácsi most mégis meggondolta magát. Esetleg rájött, hogy túl van szellemi képességei csúcspontján? Esetleg attól tart, hogy eljut-e a következő tárgyalási helyszínre? Netán elmondták neki, hogy szellemeket lát? Vagy összekeveri Zelenszkijt Putyinnal?

Üzentek neki, de zsarolták is a háttérből, hogy nem adnak pénzt a kampányához. A demokrata nagyadományozók, akik öt éve odaültették Joe bácsit a kormányrúdhoz, most nyíltan üzengettek neki, hogy jó lenne, ha visszalépne. A háttéremberek és a pénzemberek rákényszerítették a lemondásra.

Biden ugyanis jelentősen lemaradt a Trumppal folytatott versenyfutásban. Biden tehát nem azért távozik, mert szenilis, hanem, mert veszítene az elnökválasztáson

– magyarázza Bohár Dániel. Hozzáteszi: igaz, ebben a fent említett okok is szerepet játszanak. De kinek és miért fontos, hogy demokrata elnöke legyen az Egyesült Államoknak? – teszi fel a kérdést. A demokratáknak egy megbízható jelölt kell, aki megnyeri a választást és végrehajtja a céljaikat. Például az illegális migráció, a woke-őrület vagy az orosz–ukrán háború pénzügyi támogatása. 

A szélsőbalra tolódó Demokrata Párt támogatói ott állnak a háttérben, és szeretnék, hogy minden menjen úgy, mint eddig.

Donald Trump ugyanis azt mondta, hogy ha nyer, 24 óra alatt vége lesz a háborúnak. A demokrata háttéremberek azonban milliárdokat fektettek a háborúba, tehát az üzletnek pörögnie kell.

Az első számú jelölt most Biden helyett Kamala Harris, Biden eddigi alelnöke, akit az elnök maga ajánlott. Ő azt teszi, amit elvárnak tőle, erről a kampányban ő maga beszélt… Harrist egyébként leginkább azzal támadják, hogy miután Biden megbízta a határvédelem ügyével, soha nem látott magasságokba emelkedett a migránsok száma. Szemére vetik, hogy gondolatok nélkül, panelekben beszél, mondhatni, a klasszikus szócséplés iskolapéldája. Nem utolsósorban pedig háborúpárti is.

Borítókép: Kamala Harris alelnök és férje, Douglas Emhoff ügyvéd Wilmingtonban 2024. július 22-én (Fotó: AFP/Erin Schaff) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.