Orbán Viktor: Őrizzük meg a NATO-t egy védelmi szövetségnek

Csúcstalálkozó kezdődött Washingtonban.

Forrás: Facebook2024. 07. 10. 10:02
World Leaders Attend NATO Summit In Washington, D.C.
Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke 2024. július 9-én Washingtonban. (Fotó: Kent Nishimura / GETTY IMAGES ÉSZAK-AMERIKA / Getty Images az AFP-n keresztül) Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kezdetét vette a NATO-csúcs Washingtonban. Erről tett bejegyzést a közösségi oldalán a magyar miniszterelnök.

Magyarország részéről amellett fogok érvelni, hogy őrizzük meg a NATO-t annak, aminek 75 évvel ezelőtt, az alapításakor szánták: egy védelmi szövetségnek

– húzta alá a Facebookon Orbán Viktor.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a NATO alapításának 75. évfordulós megemlékezésével hivatalosan is megkezdődött a védelmi szövetség csúcstalálkozója Washingtonban.

Borítókép: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke 2024. július 9-én Washingtonban (Fotó: Kent Nishimura/Getty Images az AFP-n keresztül)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.