Szekeres Pál a Patrióták Európáért háznagyjelöltje

A Patrióták Európáért európai parlamenti képviselőcsoport első frakcióülésén háznagynak (quaestor) jelölte Szekeres Pált, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőjét.

Forrás: Facebook2024. 07. 16. 16:49
Szekeres Pál Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Parlament öt háznagyot választ, akik az Európai Parlament elnökségének tagjai. Ez a politikai szerv a képviselőket közvetlenül érintő hivatali és pénzügyi kérdésekkel, valamint a képviselők munkakörülményeivel foglalkozik. A Patrióták Európáért pártcsalád Szekeres Pált, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőjét jelölte erre a pozícióra.

Negyedszázados közigazgatási és sportdiplomáciai tapasztalatom alapján úgy érzem, hogy sokat tudok tenni egy hatékonyabban működő Európai Parlamentért, hiszen tudom, hogyan lehet sikeres projekteket megvalósítani az adminisztráció labirintusán keresztül. Mint az első sportoló, aki érmet szerzett az olimpiai és a paralimpiai játékokon is, megtanultam a szabályok szerinti tisztességes küzdelmet és mindig tisztelni az ellenfeleimet. Semmit rólunk, nélkülünk!

– üzente Szekeres Pál. 

Borítókép: Szekeres Pál (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.