Robbanás Köln belvárosában – a rendőrség nagy erőkkel vonult fel

Köln belvárosában hétfő kora reggel óta nagyszabású rendőrségi művelet zajlik. Az embereket a hatóságok arra kérik, hogy kerüljék el a területet.

Forrás: Focus2024. 09. 16. 9:06
Kora reggel a szövetségi rendőrség egyik tisztje a zuhogó esőben áll a német-lengyel határátkelőnél
Kora reggel a szövetségi rendőrség egyik tisztje a zuhogó esőben áll a német-lengyel határátkelőnél Fotó: Patrick Pleul Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség szóvivője megerősítette az Expressnek, hogy nem sokkal reggel 7 óra után robbanás történt a Rudolfplatz és az Ehrenstrasse között – írta a Focus.

„A területet lezártuk, a nyomozás folyamatban van”  – mondta a szóvivő. A robbanás állítólag közvetlenül az egyik épület előtt történt.

Az embereket arra kérik, hogy kerüljék el a területet. További részletek egyelőre még nem ismertek.

Borítókép: Illusztráció. A német szövetségi rendőrség egyik tisztje a zuhogó esőben áll a német–lengyel határátkelőnél (Fotó: Dpa Picture-Alliance/AFP/Patrick Pleul)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.