Zelenszkijt halálra ítélt embernek nevezte a volt orosz miniszterelnök

Volodimir Zelenszkij remek művész volt, mielőtt ukrán elnök lett, de most már halálra van ítélve. Ennek a véleményének Szergej Sztepasin volt orosz miniszterelnök adott hangot.

2024. 09. 08. 11:50
Zelenszkij korábban a szórakoztatóiparban dolgozott
Zelenszkij korábban a szórakoztatóiparban dolgozott Forrás: Képernyőkép – YouTube
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sztepasin megjegyezte, hogy Zelenszkij jól tudta szórakoztatni az embereket. „Emlékszem erre a bohócra több rendezvényről, ahol személyesen is részt vettem, amikor még barátok voltunk Ukrajnával. Ott ő volt, csodálatos volt: milyen dalokat énekelt, hogyan beszélt a Szovjetunióról” – írta meg a Lenta.ru a TASZSZ-ra hivatkozva.

Sztepasin szerint Zelenszkij mostanra „mindent elfelejtett”. „Egyértelmű, hogy most már halálra van ítélve” – állapította meg a volt miniszterelnök.

Borítókép: Zelenszkij korábban a szórakoztatóiparban dolgozott (Forrás: YouTube/képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.