A Tisza Párt a nagy energiacégek oldalán áll

Deutsch Tamás közölte: A Tisza Párt eltörölné a rezsicsökkentést.

Forrás: Facebook2024. 10. 02. 10:45
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter EP-képviselője, Gerzsenyi Gabriella nyilatkozatai után Lakos Eszter szintén tiszás képviselő az Európai Parlament ipari, kutatás- és energiaügyi szakbizottságában a rezsicsökkentés ellen szavazott. 

Azt, hogy a Tisza Párt eltörölné a rezsicsökkentést, az bizonyítja, hogy Magyar Péter pártjának EP-képviselője, Lakos Eszter megszavazta az Európai Parlament ipari, kutatás- és energiaügyi szakbizottságának az ENSZ éghajlatváltozási konferenciájáról szóló véleményét.

– írta a Facebook-oldalán Deutsch Tamás EP-képviselő, majd folytatta:

A dokumentum támogatói kifogásolják az olyan lakossági energiatámogatások, mint például a rezsicsökkentés mértékét, és azok kivezetésére szólítanak fel. Gerzsenyi Gabriella nyilatkozatait követően Magyar Péter újabb EP-képviselője bizonyította, hogy ha tehetnék, azonnal eltörölnék a rezsicsökkentést.

„Ez a szavazás világos bizonyítéka annak, hogy a Tisza Párt a brüsszeli elvárásoknak való megfelelés érdekében a magyar családokkal szemben a nagy energiacégek oldalán áll”– jelentette ki Gyürk András.

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.