Deutsch Tamás: A Tisza Párt képviselői támogatták a migrációs paktum gyorsabb bevezetését

Magyar Péterék a bevándorlás mellett szavaztak az Európai Parlamentben. A Tisza Párt képviselői támogatták a migrációs paktum gyorsabb bevezetését. Mi ezt nem engedjük – írta közösségi oldalán a Fidesz.

2024. 10. 26. 9:51
Fotó: Facebook/Fidesz
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tisza Párt valamennyi európai parlamenti képviselője támogatta azt a javaslatot, amelyik sürgeti a migrációs paktum gyors bevezetését, annak a jogszabálynak a gyors alkalmazását, amelyik további lendületet adna az illegális migrációnak.

Magyar Péterék láthatóan készségesen teljesítik Brüsszelnek azt az elvárását, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen. De mi ezt nem fogjuk engedni, Magyarországból továbbra sem lesz bevándorlóország

– mondta Deutsch Tamás.

Korábban lapunk is megírta Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász élesen kritizálta a Tisza Pártot az Európai Unió új migrációs paktumának megszavazásáért, amely szerinte sérti az Alaptörvényt és a magyar szuverenitást. A szakértő rámutatott: a magyar nép korábbi konzultációk és népszavazások során többször is elutasította a kötelező betelepítést, mégis, a Tisza Párt uniós képviselői a brüsszeli szolidaritási elv mentén támogatják a paktumot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.