Menczer Tamás: Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, önök csicskák

Keményen üzen a tiszásoknak Menczer Tamás.

2024. 10. 21. 13:02
MAGYAR Péter; TARR Zoltán, Európai Parlament
Magyar Péter és Tarr Zoltán Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A képviselő úr valamit félreértett. Ha önnek nincs álláspontja, ne menjen politikusnak. Ha nincs álláspontja, akkor más mondja meg, hogy mit kell gondolnia. Ez a Tisza Párt esetében Manfred Weber és a Néppárt” – reagált Menczer Tamás a közösségi oldalán megosztott videóban arra, hogy Magyar Péter brüsszeli embere a minap úgy fogalmazott:

Nem minden kérdést illetően van határozott saját kidolgozott álláspontom, minthogy egyébként a belpolitikát illetően sem, és ez nem titok.

Hozzátette: „Több olyan kérdés van, ahol a néppárti álláspontot elfogadtuk és elfogadjuk, és ezeket az álláspontokat kvázi magunkévá tesszük”, és azt is megjegyezte, hogy a Néppártban „az első perctől fogva óriási szeretettel és támogatással” fogadták őket. 

Ha a képviselő úr szeretetre vágyik, akkor menjen haza a családjához, vagy tartson kutyát. A politika a magyar érdekek védelméről szól, és ez konfliktusokkal jár. Mi vállaljuk ezeket a konfliktusokat, önök viszont fejet hajtanak Manfred Weber előtt

– emelte ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Tisza Párt EP-képviselőjének, Tarr Zoltánnak üzenve, és megjegyezte:

„Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, önök csicskák. Manfred Weber bizalmát pedig úgy akarják meghálálni, hogy felkínálják Magyarországot. Ezt azonban mi nem fogjuk engedni” 

– tette hozzá Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter és Tarr Zoltán (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.