Trump Harrisnek: Mindent tönkreteszel, amihez hozzáérsz

Donald Trump republikánus elnökjelölt, éles támadásokkal illette Kamala Harrist, jelenlegi alelnököt, demokrata elnökjelöltet. A Michigan állambeli Novi városában tartott rendezvényen nem kímélte ellenfelét.

Forrás: msn.com2024. 10. 27. 9:40
Donald Trump egy kampányrendezvényen
Donald Trump egy kampányrendezvényen Fotó: AFP Forrás: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Trump a jelenlévők előtt kifejtette, hogy Harris, akit őrült inkompetensnek nevezett, nem képes hatékonyan képviselni az amerikai népet. Az egykori elnök határozottan bírálta Harris politikáját és tevékenységét, szerinte tönkretesz mindent, amihez hozzáér. 

Ezzel arra utalt, hogy Harris alelnökként nem tudta teljesíteni az ígéreteit, és ezzel az amerikai álom megvalósítását is megakadályozta.

A kampányrendezvényen Trump ismét hangsúlyozta, hogy elkötelezett amellett, hogy megállítsa a bűnözők beáramlását az Amerikai Egyesült Államokba.  Trump kifejtette, hogy Harris tönkretette az amerikai álmot, és hangsúlyozta, hogy

nem lehet az országnak olyan vezetője, aki nem képes magát kifejezni.

A rendezvény során Trump a korábbi politikai kampányait is felidézte, és arra figyelmeztetett, hogy Harris elnöksége alatt az amerikai emberek szenvedésekkel néznek majd szembe. Mindezek mellett Trump újból hangsúlyozta, 

hogy Harris nem csak a demokraták, hanem az egész ország számára káros.

Külön figyelmet szentelt a jelenlegi alelnök sikertelen politikájának, és arról beszélt, hogy az embereknek nem szabad megfontolatlanul szavazniuk, továbbá elmondta, 

hogy az ő vezetésével más irányba fog haladni az ország.

Az esemény során a közönség lelkesedése és Trump dinamikus retorikája egyértelmű jele volt annak, hogy a választások előtti kampányban a volt elnök rendkívül elkötelezett.

Borítókép: Donald Trump egy kampányrendezvényen (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.