A robbantások országa

Hajmeresztő adatok láttak napvilágot.

Nagy Árpád
2019. 04. 16. 15:45
null
A Rinkebyben történtek az amerikai elnököt igazolják Fotó: MTI

Hajmeresztő adatok láttak napvilágot.

Miközben a svéd miniszterelnök Magyarországgal, a magyar kormánnyal foglalkozik, a saját háza táján is söprögethetne. Volna mit. Példának okáért azt a sok-sok törmeléket kellene eltakarítani, amit a robbantások okoznak, mivel a legtoleránsabb bevándorlóország mára a Robbantások országa „kitüntető” címet is viselhetné.

A hivatalos adatok szerint (Brån – Bűnmegelőzési Intézet) az első negyedévben Svédországban 48 robbantást jegyeztek fel. Ez nem csak azt jelenti, hogy időarányosan, az előző évihez képest 30 százalékkal növekedett az ilyen erőszakos cselekmények száma, de egyben azt is, hogy átlagosan minden másnap(!) valamilyen házi készítésű robbanó szerkezet, vagy kézigránát lépett működésbe idén.

Persze a seprő nyelének szorongatása és az áldozatok számolgatása helyett volna más megoldás is. Az pedig nem Magyarország megregulázása, hanem a robbantási hullám kiváltó okának megszüntetése. Ehhez viszont be kellene ismerni, hogy a bevándorlással – a migráns hátterű népszaporulat, azaz lakosságcsere mellett – leginkább csak bűnözésben lehet kiugró statisztikai eredményeket kimutatni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.