Donald Trump testvérének halálán gúnyolódnak a balliberálisok

A máskor egyébként rendkívül érzékeny liberálisok gond nélkül viccet csinálnak a családi tragédiából.

Magyar Nemzet
Forrás: Breitbart2020. 08. 17. 11:44
TRUMP, Donald
Egy 1999. november 3-án New Yorkban készített kép, amelyen Donald Trump amerikai üzletemberrõl, ingatlanmágnásról (j) és öccsérõl, Robert Trumpról. Robert, aki a Trump-vállalatbirodalom ingatlanvállalkozásait irányította 2020. augusztus 15-én, 71 éves korában elhunyt egy nappal azután, hogy bátyja meglátogatta õt egy New York-i kórházban. Halálának okát nem közölték Fotó: MTI/AP/Diane Bondaress
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai elnök támadásához és Donald Trump családján való gúnyolódáshoz használják fel a balliberális véleményvezérek a minap elhunyt Robert Trump halálhírét. Mint ahogy arról a Magyar Nemzet is beszámolt, az amerikai elnök 71 éves öccse vasárnap hunyt el egy New York-i kórházban.

Azt ugyan nem hozták nyilvánosságra, hogy az elhunyt milyen betegségben szenvedett, sajtóértesülések szerint azonban az elmúlt néhány hónapban többször kórházban kellett ápolni. A családi tragédia azonban bőven elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a máskor egyébként rendkívül érzékeny balliberális elit most abban lelje örömét, hogy viccet csinál a halálhírből. Az ízléstelen gúnyolódáshoz és az amerikai elnök támadásához hollywoodi hírességek is csatlakoztak: a mások mellett Az éhezők viadala című amerikai sikerfilmből is ismert Jeffrey Wright a Twitter-mikroblogon azt írta:

Ha az ország legbefolyásosabb irodájában ülsz, és 170 ezer halott amerikai nem ébreszt benned aggodalmat, akkor mit számít egy halott testvér?

A nagy sikerű Borat című film rendezője, Larry Charles szintén megkérdőjelezte, hogy az elnök valóban törődik-e testvéreivel, azzal vádolva Donald Trumpot, hogy fivére halálát csak arra használja, hogy együttérzést váltson ki másokból. A rendező azt is felveti, az elnök bevallaná-e, ha az öccsével a koronavírus végzett volna, vagy azt is a saját előnyére használná?

Adam Goldberg színész-producer csak annyit írt a Twitterre: Rossz Trump, utalva arra, hogy inkább az amerikai elnöknek kellett volna meghalnia.

Donald Trump egyébként vasárnap közzétett gyászüzenetében azt írta:

Nehéz szívvel tudatom, hogy csodálatos bátyám, Robert békésen elhunyt ma este. Nemcsak a testvérem volt, de a legjobb barátom is. Nagyon fog hiányozni, de újra találkozunk majd. Emléke szívemben örökké él. Robert, szeretlek. Nyugodj békében.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.