Hollandiában újabb szintet lépett a liberális perverzió

Hollandiában újabb szintet lépett a liberális perverzió, az állami tévében 11 éves gyerekeknek meztelen felnőtteket mutogatnak – írja az Erdély.ma hollandiai tudósítója. A konzervatív politikusok elégedetlenségüknek adtak hangot, szerintük a közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofíliát népszerűsíti.

Forrás: erdely.ma2021. 03. 08. 9:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A holland politikai pártok egy része felháborodásának adott hangot egy a közszolgálati műsorszolgáltató által sugárzott adás miatt, amelyben a gyerekek meztelen felnőtt embereket kérdeznek élőben. A Reformátusok Politikai Pártja (SGP) bejelentette, hogy kérdéseket tesz majd fel a parlamentben ezzel a gyomorfogató műsorral kapcsolatban – tájékoztat az Erdély.ma.

A „Gewoon. Bloot.” (Egyszerűen. Csupasz.) című műsorban gyermekek kérdezhetnek élőben „öt teljesen hétköznapi embert”. Az öt vendég anyaszült meztelenül áll előttük, így a kiskorúak „felfedezhetik”, mi a valóságos és normális. „Az Instagramon, a Snapchaten és a TikTokon mindenki tökéletesnek tűnik. Sokan használnak szűrőket, sminkeket, vagy akár operáción esnek át azért, hogy jobban nézzenek ki” – közölte a holland közszolgálati műsorszolgáltató.

A műsort a Warner Bros. készíti a Rutgers Szexualitás Tudásközpontjával együttműködve. A műsor a 11 év körüli gyermekeket vette célba.

A konzervatív politikusok hangot adtak elégedetlenségüknek. – Ez a tisztesség megsértése, és ellentétes az erkölccsel – mondta a Reformátusok Politikai Pártjának egyik képviselője. – Gyerekek kérdezgetnek a tévében meztelen férfiakat, piercinggel a péniszükben. A közszolgálati műsorszolgáltató ezzel a pedofíliát népszerűsíti. Még hogy a gyermekek szexuális nevelése?! Magamutogatók tábora! – mondta Thierry Baudet, a Fórum a Demokráciáért párt vezetője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.