Újabb sokkoló gyilkosság Németországban: Karddal ölt egy szír férfi a nyílt utcán

Több tucat ember nézte végig, ahogy két férfi veszekedni kezdett Stuttgartban fényes nappal a nyílt utcán, majd az egyikük egy kardot előrántva többször megszúrta a másikat. Az áldozat, egy német-kazah férfi belehalt a sérüléseibe – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Forrás: Origo.hu, 888.hu, MTI2019. 08. 01. 14:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tanúk szerint a tettes azt kiabálta 36 éves német-kazah áldozatának, hogy „miért tetted”. Ezután előrántotta kardját, és többször is megszúrta a férfit. A támadó az egyik karját is levágta. A Stuttgarter Zeitung című lap beszámolója szerint a helyszínre érkező rendőrök holtan találták az áldozatot, testén több szúrt és vágott sebbel.

A rendőrség azonnal üldözőbe vette a kerékpáron menekülő migrációs hátterű gyilkost.

A brutális cselekedetről videófelvételek is készültek, melyen jól látszik, hogy a támadó machetével végzett áldozatával. A fegyvert a rendőrök később egy bokorban találták meg.

Stefan Keilbach rendőrségi szóvivő szerdán este közölte: Őrizetbe vettünk egy embert, s azt vizsgáljuk, szóba jöhet-e tettesként. A Bild szerint a feltételezett elkövető 2015-ben érkezett az országba. Bolti lopás és rongálás miatt büntetett előéletű.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.