A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Bartók zenéjére is improvizálnak Szombathelyen a 20. Lamantin Jazz Fesztiválon

Bartók Béla műveire is improvizálnak Szombathelyen 20. Lamantin Jazz Fesztivál és a hozzá kapcsolódó 17. Lamantin Improvizációs Tábor zenészei és fellépői június 23-a és 29-e között – ismertették hétfőn a rendezvénysorozat sajtótájékoztatóján a szervezők.

Forrás: MTI2019. 06. 17. 21:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tímár Péter főszervező elmondta: hatvan fellépő tizenhat koncertet ad a fesztiválon, a hazai és a nemzetközi jazz élet kiválóságait hallhatja és láthatja a közönség.

Hozzátette: a koncertek sora az eddigi hagyományok szerint az improvizációs tábor tanári karának közös koncertjével kezdődik vasárnap a Weöres Sándor Színházban, a Lamantin Klubban, hétfőn pedig ugyanitt lép a színpadra a Sárik Péter Trió, amelynek improvizatív zenéje Bartók Béla műveiből táplálkozik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.