Fenyvesi Ottó tárlata Lovason

Magyar Nemzet
2019. 07. 05. 9:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fragmentumok tükröződése címmel nyílik meg ma este hat órakor Fenyvesi Ottó (képünkön) költő, képzőművész tárlata a Balaton-felvidéki Lovason, a Nagy Gyula Galériában.

Fenyvesi Ottó vizuális költészete a kollázsokból építkezik. Módszere a kollázst nem az utánzásra veszi igénybe, hanem új kifejezési formaként használja azokat. Alkotásaiban a technika mentén a képiség veszi át az irányító szerepet, s így a kollázs nagyobb teret nyit a befogadói képzeletnek, képes átléptetni a nézőt vagy az olvasót egy másik műbe, egy másik művészetbe.

A kiállítást Mészáros Zoltán, a Veszprém Európa Kulturális Fővárosa 2023 Zrt. vezérigazgatója nyitja meg, köszöntőt mond Ferenczy Gáborné, Lovas polgármestere.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.