Orosz jégcirkusz a BOK Sportcsarnokban

Bár lassan itt a tavasz, illetve az idén tél sem volt igazán, mégis érdeklődésre számíthat a március 4-én dupla előadással Budapestre érkező Orosz Cirkusz a jégen Téli mesék című előadása.

Magyar Nemzet
2020. 03. 02. 7:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár lassan itt a tavasz, illetve az idén tél sem volt igazán, mégis érdeklődésre számíthat a március 4-én dupla előadással Budapestre érkező Orosz Cirkusz a jégen Téli mesék című előadása. A lenyűgöző jégshow egy varázslatos birodalomba vezeti el a nézőt, ahol minden álom valóra válik, ahol a jó és a szép uralkodik.

A világ első jégcirkusza több mint ötven éve kápráztatja el a közönséget. Most a BOK Sportcsarnokban akrobaták, kötéltáncosok, zsonglőrök, műkorcsolyázók és persze az elmaradhatatlan bohócok segítségével olyan ismert és örök érvényű mesékből mutatnak be egy felejthetetlen előadást, mint a Diótörő, a Hókirálynő, az Alice Csodaországban, a Csipkerózsika és a Hamupipőke. A több mint háromszáz pompás jelmezt felvonultató, különleges jégbalett igazi családi programnak ígérkezik.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.