Primadonnák és bonvivánok távmunkában

Kéthetente szombat este közvetítik Facebookon a Budapesti Operettszínház valamely nagysikerű előadását.

Magyar Nemzet
2020. 04. 08. 23:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a helyzet úgy adja, néha változtatni kell a jól bevált recepten, de legalábbis más módon kell tálalni a menüt – ismerte fel a helyzetet a Budapesti Operettszínház menedzsmentje: Facebook oldalukon „Ezt jól kifőztük” szlogennel heti menüt ajánl a műfajra éhes közönségnek.

Bár színészeikkel és munkatársaikkal élőben most nem lehet találkozni, valamennyien továbbra is azon dolgoznak, hogy saját otthonukban egyedi előadásokat, performanszokat készítsenek, amelyek jókedvvel, művészi tartalommal tölthetik meg az érdeklődők otthoni perceit. Új sorozataikból összeállítottak egy heti menüt, amelyből megtudhatjuk, hogy mikor mi kerül terítékre az Operettszínház Facebook oldalának kínálatából.

Fotó: Németh Anna

Hogy ne maradjon el teljesen a színházi élmény sem: kéthetente szombaton 19 órától élőben közvetítik Facebookon a Budapesti Operettszínház valamely nagysikerű előadását, a következő hét szombatján pedig megismétlik azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla, vagy szívesen újra néznék. Kedd este „Balett otthon” címmel a Budapesti Operettszínház Balettkarának produkcióit láthatták az érdeklődők, míg vasárnap délelőtt a színház Zenekarának és Énekkarának produkciói „Tavaszköszöntő” címmel lesznek láthatók.

Az „Operettszínház Home Office” című adásában csütörtökön és pénteken 19 órakor 10-15 perces videókban otthonról jelentkeznek a művészek érdekes, egyedi tartalmakkal. A „Szélfútta csodamuzsika – mesés szórakozás az Operettszínház művészeivel” sorozatban szombaton és vasárnap reggel 9-kor Bordás Barbara, Kékkovács Mara, Dancs Annamari, Peller Anna és Bálint Ádám video-meséi kínálnak a kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt könnyed szórakozást.

Fotó: Németh Anna

Folytatják továbbra is a „Napi derű – Vigyázzunk egymásra!” sorozatukat. Az Operettszínház művészeivel készített rövid beszélgetésekkel az élet szeretetére és kitartásra buzdítanak. „5 perc reflektorfény – Ifjú tehetségeink” című villáminterjú sorozatukban ígéretes tehetségeik mutatkoznak be egy-egy humoros, rövid történettel; új riporttal heti három alkalommal – hétfőn, szerdán és pénteken – jelentkeznek.

Bíznak benne, hogy a választékban mindenki talál kedvére valót, és annak ellenére, hogy a színház jelenleg zárva tart, kedveskedni tudnak közönségüknek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.