Új sorozat indul keddenként az M5 Facebook-oldalán

A videókban virtuálisan látogatják meg a művészeket, akik mesélnek a 2019/2020-as évad élményeiről.

Magyar Nemzet
2020. 05. 05. 19:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M5 csatorna és a Nemzeti Színház közös kezdeményezéseként Vendégségben a Nemzetinél címmel új online videósorozat indult az M5 Facebook-oldalán.

A videókban virtuálisan látogatják meg a művészeket, akik az M5 műsorvezetőinek, Sipos Szilviának és Galán Angélának mesélnek a 2019/2020-as évad – rendkívüli helyzetet megelőző – élményeiről, valamint arról, hogy miként élik meg a kijárási korlátozást, mivel töltik otthon a napjaikat és hogyan készülnek az őszre, amikor a színház talán újra kinyithatja kapuit. A sorozat részei az M5 és a Nemzeti Színház Facebook-oldalán követhetők nyomon keddenként.

Az első epizódban Szűcs Nelli enged betekintést a mindennapjaiba.

– A járványhelyzetben a „hogy vagy” kérdés sokkal hangsúlyosabbá válik és tényleg kíváncsiak vagyunk egymásra – mondja Sipos Szilvia műsorvezető a videó elején, és tényleg ennek az őszinte érdeklődésnek a szellemében zajlik a beszélgetés. A „látogatók” megtudhatják, ki készítette az első interjút a művésznővel a több mint egy évtizeddel ezelőtti A fodrásznő című előadásról, hogyan jutott el oda, hogy Umberto Eco A rózsa neve című regénye után rögtön Szerb Antal A Pendragon legenda című könyve kerüljön sorra, és természetesen még sok egyéb is kiderül arról, hogy mivel tölti Szűcs Nelli a karantént.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.