A Csiky Gergely Színház az óévet a Dunán búcsúztatja

A karácsonyi műsorhoz hasonlóan, Szilveszterkor is az online térben, valamint a képernyőkön keresztül találkozhatunk a kaposvári Csiky Gergely Színház művészeivel, akik mellett ezúttal az ország legnagyobb sztárjai is színpadra lépnek.

Zana Diána
2020. 12. 30. 16:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna televízió szilveszteri műsora idén a Csiky Gergely Színházból jelentkezik december 31-én 22 órától. Az összművészeti gála során pezsgő ritmusokkal, feledhetetlen dallamokkal búcsúzhatunk az óévtől. A klasszikus opera-, valamint örökzöld operett- és musicalslágerek mellett könnyűzenei produkciók, cirkuszművészeti, illetve táncos előadások és népzenei alapokra épülő darabok színesítik majd a Duna nézőinek az év utolsó estéjét.

Az est folyamán olyan zeneszerzők műveit hallhatjuk majd, mint Giuseppe Verdi, Erkel Ferenc, Kálmán Imre, Lehár Ferenc vagy Huszka Jenő. Felcsendülnek többek között a Traviata, a Bánk bán, a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Lili bárónő, A víg özvegy, A Bajadér, az István a király, a Van, aki forrón szereti, a Hegedűs a háztetőn, a Tüskevár és a Tanulmány a nőkről ismert dallamai. Találkozhatunk továbbá Szenes Iván, Olt Tamás, Váradi R. Szabolcs, Szirtes Edina Mókus, az Ismerők Arcok, Jerry Bock, valamint Peter Stone slágereivel és műveivel is.

A Csiky Gergely Színház Ünnepi kalendárium elnevezésű, a teátrum online felületein elérhető kezdeményezése a 2020-as esztendő utolsó napján is jelentkezik online videóval 18 órától, amelyben a társulat tagjai búcsúztatják az óévet, akik ebben a formában szeretnének köszönetet mondani közönségüknek, hogy a járvány okozta helyzetben is kitartottak a színház mellett.

A produkcióról készült ízelítőt itt nézhetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.