Virtuális térbe költözött a Térszínház is

A több mint fél évszázados Térszínház régi hagyománya a karácsonyi misztérium. E hagyománynak most nemet parancsolt a koronavírus világjárvány. Azonban a Bucz Hunor alapította és vezette együttes megtalálta a módját, hogy a Megváltónk születését méltóképpen megünnepeljék közönségükkel. A többi színtársulathoz hasonlóan, online módon.

Magyar Nemzet
2020. 12. 26. 14:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Adventi ima 2020 címet viselő zenés várakozásukat, amelyet Farkas Alexandra (ének), Hotzi Mátyás (cselló) és Bucz Magor (zongora) adnak elő, ma délután 4 órakor tekinthetjük meg a Vimeón és a Facebookon. Mindkét csatornán látható lesz még 28-án, hétfőn és január 2-án.

Ma este 6 órai kezdettel a Kelj fel, gazda! regölőjüket közvetítik a Vimeón és a Facebookon, Bucz Magor, Dénes Roland és Kovács Ákos előadásában. Aki lemarad, az év utolsó és a következő esztendő első napján, ugyancsak 18 órakor megnézheti a produkciót.

Vasárnap este 6 órától a Levél a föld alól című, Hervay Gizella emlékestjüket tekinthetjük meg a Vimeón és a Facebookon. Közreműködik Papp Annamária és Szamosvári Gyöngyvér. A produkciót megismétlik 30-án és január 3-án.

Aki lemaradna a közvetítésekről, azoknak a Térszínház honlapján, Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján egy kattintással újra látható, hallható minden produkció.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.