A tánc világnapja

A TRIP WebSzínházában a tánc világnapja alkalmából 04. 29. 00.00 és 04. 29. 24.00 között a TáncKedd sorozat részeként bemutatott, ingyenes Tánc/Színházi előadásokkal várják a közönséget.

Magyar Nemzet
2021. 04. 28. 21:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A TáncKedd a TRIP 2019 óta futó eseménysorozata, ahol kedd esténként különleges táncelőadásokkal várják a közönséget a TRIP Hajón. A TáncKedd célja a minőségi előadások prezentálásán túl egy alkotóközösség létrehozása, amelyben a művészek együttműködve, egymást figyelve és inspirálva hoznak létre és mutatnak be új produkciókat. A TRIP Hajó különleges, változatos terei helyspecifikus előadások létrehozására is inspirálták a koreográfusokat. A TáncKedd missziója, hogy segítse a fiatal táncművészeket, koreográfusokat az alkotásban és helyszínt biztosítson bemutatóiknak.

Reperotár:

TranzDanz: Tranzit

Duda Éva Társulat: Prizma

Pataky Klári Társulat: Mint egy táj…

Góbi Rita Társulat: Reptében

Gera Anita/DanceLab: X,Y,Z

PR Evolution Dance Company: Héjanász

Az ingyenes előadásokat pedig ezen a linken tekinthetitek majd meg 04. 29. 00.00 és 04. 29. 24.00 között: https://tripart.hu/hu/promo

Gera Anita: XYZ
Fotó: Jókúti György

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.