Óvatos nyitásra készül a Csiky Gergely Színház

Az előrehaladott átoltottságból fakadóan és a kormánynak az ország fokozatos újraindítását célzó intézkedéseire figyelemmel a kaposvári teátrum óvatos nyitásra készül. Májusban hét előadás látható majd, június 1-én pedig szélesre tárják a kapukat a közönség előtt, és megkezdik az elmaradt előadások pótlását.

Magyar Nemzet
2021. 04. 30. 16:08
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fülöp Péter, a színház igazgatója elmondta: tudatosan ügyelnek arra, hogy a nézők és a társulat várva várt találkozásai a legnagyobb biztonságban történjenek meg. Ennek érdekében

az előadások csak védettségi igazolvány birtokában látogathatók, a bejáratnál testhőmérséklet-ellenőrzést végeznek, a nézőtér első sorát a biztonságos távolságtartás miatt szabadon hagyják.

Rendszeresen szellőztetnek, és ugyan nem kötelező, de minden nézőnek kifejezetten ajánlják az orrot és a szájat egyaránt eltakaró maszk viselését.

Fülöp Péter igazgató
Fotó: Csiky Gergely Színház

A direktor hozzáfűzte: minden munkatársuk, aki a közönségforgalmi tereken szolgálatot teljesít és kapcsolatba kerül a nézőkkel, megkapta a koronavírus elleni oltást.

A mellékelt fotók bizonyítják, hogy a színház a zárvatartás idején sem szakadt el a nézőktől:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.