Artisták és táncosok a Dunán

A napkelte sugaraiban fürdőző Duna, a nyüzsgő város és a Parlament. Ingyen tekinthető meg a különleges újcirkuszi produkció.

Magyar Nemzet
2021. 06. 11. 18:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napkelte sugaraiban fürdőző Duna, az esti nyüzsgő város képei és a Parlament épülete szolgáltatja az egyedi díszletet a WebSzínház legújabb On-line című innovatív, ingyenesen megtekinthető projektjének.

A Trip úszó montázs sorozatának produkciója ezúttal nem a cirkuszi térben és nem a WebSzínház szokásos helyszínén, a Trip hajó belsejében kel életre, hanem egyenesen a fedélzetre invitál, ahol fiatal artisták és táncosok közreműködésével enged betekinteni az újcirkusz varázslatos világába.

A Magács László rendezésében és Gera Anita koreográfiájával elkészült produkciót a társulat nem csupán felnőtt, hanem gyermek nézőinek is ajánlja, hiszen az egyedülálló látvány és zenei világ, a táncos és artistamozdulatok minden korosztálynak különleges élményt ígérnek.

A különböző napszakokban rögzített felvételek miatt a fényviszonyok is váltakoznak és harmonizálnak iamyank élőzenei aláfestésével. „A hajó rejtett zugai, és az elképesztő mozgásformák a cirkusz új formáját hozzák el a nagyvilág számára” – olvasható az előadás ajánlójában.

A produkció ITT tekinthető meg a WT-VXU-2145-KI4LF-FREE azonosító beírása után.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.