„Döbbenetes gyűlölethullám” – A felvidéki rapper kiállt Tóth Gabi mellett

„Ilyen alapon én is fideszes vagyok, mert van néhány olyan dalom, amelyben büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok és szeretem a hazámat?”

Magyar Nemzet
2021. 09. 02. 16:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José felvidéki rapper, a Lesz még nyár szerzője is megnyilvánult a Tóth Gabi elleni támadásokkal kapcsolatban. A zenész döbbenetesnek tartja azt a gyűlölethullámot, ami az énekesnő ellen indult. 

„Döbbenetes az a gyűlölethullám, ami a legújabb Tóth Gabi-videóklip kapcsán örvénylik. 

Nem célom szende szűznek beállítani őt, de hol van ő egy Krúbi, Dé:Nash, AK26, ByeAlex stb. mérgekhez képest, akik abszolút legitimizálva, sőt idealizálva vannak???

 El vagyok képedve azon is, hogy emberek az alapján döntik el, hogy jó vagy rossz egy dal, hogy milyen politikai hátteret vélnek felfedezni mögötte.

Ilyen alapon én is fideszes vagyok, mert van néhány olyan dalom, amelyben büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok és szeretem a hazámat?

Ezt tényleg nem lehet politikai indíttatás nélkül érezni 2021-ben??? Mit gondoltok, ha én közismertebb médiaszereplő lennék, a Lesz még nyár, Gyere haza, stb. dalaimra is így ömlene a fostenger, mint Tóth Gabira? A kérdés valamilyen szinten költői, de tényleg kíváncsi vagyok, mit gondoltok a dalról és erről a jelenségről.”

Itt pedig meghallgathatják a rapper által is említett két dalát:

Borítókép: Facebook / José

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.