Tekintse meg a Nemzeti Színház különleges reklámfilmjét

Hat emblematikus előadással találkozhatnak a nézők a köztéri és online felületeken, a közösségi médiában, valamint egy teljesen újszerű reklámfilmet mutat be Magyarország legnagyobb mozihálózatában és a televíziós csatornákon a Nemzeti Színház.

Forrás: origo.hu2021. 10. 01. 21:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Klasszikus, konzervatív, progresszív, kortárs és hagyományos. Az Egri csillagok, Csíksomlyói passió, Rocco és fivérei, Woyzeck, Részegek és a 13 almafa különleges hangulatú plakátjaival a színház azt kívánta elérni, hogy a közönség online és az utcákon is, minden felületen találkozzon meghatározó előadásaikkal.

A 2021/22-es évad színes repertoárjára egy rendkívül látványos, varázslatos reklámfilmmel irányítja a nézők figyelmét a Nemzeti Színház, hogy a moziba látogató nézők számára is fölvillantsa a színház csodáját. 

A reklámfilmmel október 1-től találkozhatnak a mozikban, tévében, a Nemzeti Színház honlapján és a közösségimédia-felületeken.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Képernyőfotó/Facebook

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.