A Mini maximális minőséget jelent + podcast

Születésnapos Török Ádám és zenekara, a Mini. Török bácsi átlépett a hetvenötödikbe. Szebben fogalmazva: betöltötte a hetvennégyet. Miként a Mini az ötvennégyet. A zenekar a progresszív rockzene örökké aktív gyöngyszeme. Lemezeik a műfaj legjobbjai. Elég csupán a Vissza a városba, A szél nomádja, a Fruit Pebbless címűeket, vagy a Bartók-albumot említeni.

2022. 01. 18. 11:00
TÖRÖK Ádám
Budapest, 2021. augusztus 21. Török Ádám énekes, fuvolista, dalszövegíró a Mini együttes koncertjén a Szent István-napi rendezvénysorozathoz kapcsolódó Retro Bulin a Tabánban 2021. augusztus 21-én. A Szent István Napok izgalmas zenei csemegéje a kultikusnak mondható helyszínen, az évtizedekre visszanyúló pop-rock koncert hagyományokkal rendelkező Tabánban az augusztus 19-22. között megrendezett koncertsorozat. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Török Ádám (Fotó: Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.