Jótékonysági árverés az ukrajnai menekültekért

Híres kortárs írók, költők, gyerekkönyvesek és felnőttkönyvesek dedikált könyveire, illetve illusztrátorok dedikált képeire lehet licitálni.

Magyar Nemzet
2022. 03. 07. 19:30
Forrás: Hubbyinfo.blogspot.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hubby – Magyar Gyerekkönyv Fórum, a MISZJE – Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület, illetve az EOGY – Evangélikus Országos Gyűjtemény jótékonysági árverést rendez az ukrajnai menekültek megsegítésére március 19-én, 15 órakor az Evangélikus Országos Gyűjtemény – Esterházy Péter és Gitta Könyvtárban.

Híres kortárs írók, költők, gyerekkönyvesek és felnőttkönyvesek dedikált könyveit, illetve kortárs illusztrátorok dedikált képeit bocsátják árverésre. Olyan jelentős és népszerű szerzők és illusztrátorok csatlakoztak már a kezdeményezéshez, mint Agócs Írisz, Dániel András, Garaczi László, Kertész Erzsi, Milbacher Róbert, Szegedi Katalin, Szűcs Péter és még sokan mások.

Az eseményre az [email protected] e-mail-címen regisztrálhatnak, a helyszínen negyven fő vehet részt az árverésen, amely online is követhető lesz, ám itt nem kell regisztrálni, licitálni online is lehetséges majd (Facebook-élőzéssel, online kommenteléssel).

A szervezők azt kérik, hogy kövessék a Facebookon az esemény oldalát, mert itt tesznek közzé minden információt.

Az aukcióra érkező tárgyak listáját ITT találják, a katalógus folyamatosan frissül.

Borítókép: Az egyik dedikáció nélküli illusztráció, amelyet árverésre bocsátanak (Fotó: Hubbyinfo.blogspot.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.