Rendhagyó divatkavalkád várható az Arénában a PMJ koncertjén + képgaléria

A XX. század utolsó harmadában, az USA-ban született meg a posztmodern irányzat. Nemcsak gyönyörű épületeket, hanem például zenei újításokat, később  magát a Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox megalakulását is köszönhetjük ennek az időszaknak. A PMJ budapesti koncertje kapcsán arra kérik a szervezők a közönséget, hogy Gatsby stílusú öltözékben érkezzenek az Arénába.

Magyar Nemzet
2022. 05. 12. 21:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pop-jazz jelenség 2011 óta élő fellépések sorozatával szórakoztatta a közönséget a világ minden táján, Magyarországon is többször adtak már koncertet. A népszerű zongorista, Scott Bradlee által alapított, kimagaslóan tehetséges nemzetközi énekesekből és zenészekből álló PMJ csapat a pandémia ideje alatt szüneteltette élő fellépéseit, a munkát azonban ekkor sem hagyták abba.
A zenei társulat YouTube- és TikTok-csatornája igazán népszerűvé vált különleges zenei feldolgozásaiknak köszönhetően.

Harmonikus, jazz és swing stílusban dolgozták fel a mai modern zeneszámokat.

Nem várhatunk mást a fellépéseiken sem, ahol nemritkán meglepetés vendégelőadókat is láthatunk.
A PMJ különlegesen tehetséges énekesei „időgépbe teszik a popzenét”, és velünk együtt ünneplik meg az 1920-as évek legnagyobb slágereit.
A júniusban ismét Budapestre látogató PMJ koncertjének szervezői arra kérik a vendégeket, hogy amennyiben van rá módjuk, és szeretnék meglepni a fellépőket, akkor  a z 1920-as évek divatjának megfelelő öltözékben érkezzenek.

Aki szereti a csillogást, a glamourt, annak ez az este feledhetetlen lesz.
A PMJ élő fellépések sorozatával keresztülszeli az Egyesült Arab Emírségeket, Kanadát, az Egyesült Királyságot és Európát. Turnéjuk során 2022. június 23-án este látogatnak el a magyar fővárosba, hogy a Papp László Budapest Sportarénában lépjenek fel.

Jegyek kaphatók a Tex országos jegyirodáiban és az Eventim.hu-n.

Borítókép: Jelenet a koncertről (Forrás: Postmodern Jukebox)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.