Ozzy Osbourne 2023. május 17-én lép fel a Budapest Arénában

1992-ben az énekes már bejelentette No More Tours búcsúturnéját, de három évvel később újra útnak indult A nyugdíj szívás elnevezésű koncertkörútjával. Azóta az énekes további négy alkalommal turnézott. Ez a folyamatban lévő második búcsúturnéja, a No More Tours II grandiózus, bár „Ez lesz az utolsó világ körüli turném, de azt nem mondom, hogy nem lépek fel majd itt-ott” – kommentálta a visszavonulását Ozzy.

Munkatársunktól
2022. 11. 07. 21:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koncerteken pályafutásának mind az öt évtizedéből játszik dalokat, egészen a Black Sabbath 1968-as megalakulásától kezdve.

A Rock and Roll Hall of Fame tagja, Grammy-díjas énekes és dalszerző, Ozzy Osbourne 2023. május 17-én lép fel a Budapest Arénában.

 

Ez a turné a korábban elhalasztott európai arénabulik turnéja, amihez Budapest vadonatúj show-ként csatlakozott, és ahol Ozzy ősrégi barátai, a Judas Priest lesz az előzenekar.

A budapesti koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Ozzy üzenete: 

Óriási köszönetet szeretnék mondani rajongóimnak kitartásukért és türelmükért. Alig várom, hogy újra találkozzunk. Isten áldjon mindnyájatokat! Szeretettel: Ozzy.

Ozzy új lemeze, a Patient Number 9 szeptember 9-én jelent meg, ez a 13. szóló stúdióalbuma. Kemény, ütős – minden, amit csak egy Ozzy Osbourne-lemeztől várhatunk, és talán még annál is több.

 

Az album szereplői: Zakk Wylde, Jeff Beck, Eric Clapton, Mike McCready (Pearl Jam), Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), a néhai Taylor Hawkins (Foo Fighters), Robert Trujillo (Metallica), Duff McKagan (Guns N’ Roses), Chris Chaney (Jane’s Addiction) és most először Ozzy-szólóalbumon a Black Sabbath társalapítója, Tony Iommi.

További információk:

www.ozzy.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu

Borítókép és képek: Ozzy Osbourne hivatalos

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.