Még lehet nevezni a Mesterecset pályázatra

Vasárnapig várja az alkotásokat a hetedik alkalommal meghirdetett Mesterecset pályázatára a Magyar Államkincstár.

Magyar Nemzet
2023. 01. 09. 20:30
null
Fotó: Pichai Pipatkuldilok / EyeEm
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Államkincstár a hagyományos alkotási módokkal készült rajz, festmény, fotó, kollázs, képregény vagy makett pályaműveket óvodástól középiskolás korig négy kategóriában, a digitális alkotási móddal készült alkotásokat pedig korosztálytól függetlenül egy kategóriában várják. 

 

Ebben az évben két téma közül lehet választani: az egyik a Családom és a Kincstár, a másik pedig az Így takarékoskodik egy szuperhős.

 

 

 

Arra biztatunk mindenkit, hogy beszélgessenek a pénzügyi tudatosság fontosságáról, hogy családjuk milyen módon kapcsolódik a Kincstárhoz, ezt pedig minél kreatívabb módon mutassák be alkotásaikban. A határidő meghosszabbításával pedig szeretnénk lehetőséget adni, hogy január első felében is alkothassanak a résztvevők

– idézi a közlemény Tavaszi Zsoltot, a Magyar Államkincstár elnökhelyettesét.

A díjazás kategóriánként történik majd és mind az öt kategóriában az első helyezett 150 ezer forint, a második helyezett 100 ezer forint, míg a harmadik hely birtokosa 50 ezer forint értékű, műszaki áruházban levásárolható utalványt vihet haza.
A részvételi feltételekkel és a pályázattal kapcsolatban a www.mesterecset-palyazat.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Borítókép: Egy festő kisgyermek (Fotó: Getty Images)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.