Újabb titkokra derülhet fény, kiadják Amy Winehouse naplóit

Pár héttel az énekesnő negyvenedik születésnapja előtt – ez szeptember 14. –, augusztus 29-én jelenik meg az Amy Winehouse: In Her Words című könyv.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 27. 13:02
null
British singer Amy Winehouse is pictured during a break in her trial outside Westminster Magistrates Court in London, on July 23, 2009. British singer Amy Winehouse launched an "unjustifiable" attack on a female fan who politely asked her for a photograph at a charity ball, a court heard on Thursday. The 25-year-old songstress -- said to be on the road to recovery from her drug addiction -- denies beating Sherene Flash, a dancer, in an incident in Berkeley Square, central London, on September 26, 2008. AFP PHOTO/Shaun Curry (Photo by SHAUN CURRY / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem érdekel, mit gondolnak rólam az emberek. Soha nem érdekelt, és soha nem is fog. Az élet túl rövid, hogy ezen aggódjak” – mondta egyszer a botrányairól és a mély énekhangjáról ismert énekesnő. A Rolling Stone most arról ír, hogy a könyv betekintést nyújt a 27 éves korában tragikusan elhunyt énekesnő életébe. A színes képekkel illusztrált, 288 oldalas kötetet a HarperCollins adja ki a Winehouse család jóváhagyásával. 

A könyv előszavát szülei, Janis és Mitch Winehouse írja. Az énekesnő hagyatékát kezelők az In Her Words című könyv eladásából befolyó összes jogdíjat, legalább hetvenezer fontot (harmincmillió forintot) az Amy Winehouse Alapítványnak utalják át.

Lisa Sharkey, a HarperCollins szerkesztője szerint a „rendkívül személyes és feltáró könyv” a művész személyes gondolatait, érzelmeit is bemutatja. A könyv két héttel Winehouse 40. születésnapja előtt jelenik meg. Az alkohol- és gyógyszerfüggőségben szenvedő énekesnő 2011 júliusában halt meg, 27 éves korában. 

Borítókép: Amy Winehouse (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.