Előadás a legkisebbeknek: a színekről mesél az indiai társulat a Kolibri Színházban

Az indiai Theatre I-Entertainment Trust társulata a Senses nemzetközi fesztivál meghívására érkezik a 10. színházi olimpiára. A budapesti Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színházban június 9-én délelőtt 9 és 11 órától az 1–4 éves korosztályt szólítják meg a Yeh Dunia Rangeen – Színek című, interakciókra épülő produkcióval.

Magyar Nemzet
Forrás: Szinhaz.org2023. 05. 29. 13:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Imran Khan színész, rendező és mesemondó Delhiből, aki több mint tizenhat éve tart színházi nevelési előadásokat. Hazánkba a Senses fesztiválra érkezik a Theatre I Entertainment Trust társulatával.  Az alkotócsapat ezúttal a színekről fog mesélni a Kolibri Színházban június 9-én. A Színek című produkció a szóban forgó társulat második csecsemőknek szóló előadása. A Színek Bolognában debütált a Visioni 2018 nemzetközi színházi fesztiválon, majd 2020-ban az International TYA fesztiválon játszották. 

színek
Színekre, formákra és mozdulatokra épül a június 9-ei vendégelőadás  (Fotó: Színház.org)

 

A produkció vázát különböző színek, formák, mozdulatok és ritmusok adják. A színészi játék interakcióra is lehetőséget nyújt, miközben különböző érzékszervekkel kapcsolatos alapismereteket szerezhetnek a gyerekek.

 

 

Programok, rekordok, riportok a Kultúrnemzet színházi olimpiai gyűjtőoldalán! Kattintson IDE

Borítókép: Yeh Dunia Rangeen – Színek (Fotó: Színház.org)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.