Hétvégén egy világsztár előtt lép színpadra a Hooligans a DVTK-stadionban

A Hooligans a Road zenekarral közös tavaszi koncertsorozata rendkívül sikeres lett. A fiúk egy rövid pihenő után azonban újra úton vannak, hiszen nyáron is rekordmennyiségű koncert vár rájuk. Ilyen lesz a hétvégi Diósgyőrfeszt is, ahol ugyanazon a színpadon lépnek majd fel, mint a Lost Frequencies.

Munkatársunktól
2023. 05. 31. 16:00
Hooligans
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nézőszámcsúcsok, telt házas koncertek, életre szóló élmények! Röviden, tömören így is lehetne jellemezni a Hooligans és a Road zenekar tavaszi Sötét arcok, fényes éjszakák, azaz S.A.F.E. nevű turnéját. Csakhogy erről röviden, tömören nem igazán érdemes beszélni!” – írta közösségi oldalán akkor a Hooligans, amely egy rövid statisztikát is készített.

Hooligans
Miskolc új kétnapos fesztiválján, a Diósgyőrfeszten lép fel a Hooligans a hétvégén Forrás: Facebook

Statisztikát készített a Hooligans

A tavaszi turnén elkopott összesen 119 darab gitár- és basszusgitárhúr, 212 darab pengető, valamit 88,5 pár dobverő és 31 dobbőr. Nyolc teherautó és kisbusz kísérte a produkciókat, amelyek összesen több mint 20 ezer kilométert futottak. Ez idő alatt megmozgattak több mint 20 tonnányi rakományt állomásonként és átlagosan körülbelül 40 főt, akik elfogyasztottak 3108 szelet pizzát, 824 darab kisdobozos üdítőt, körülbelül ugyanannyi liter szénsavas és mentes ásványvizet vegyesen, emellett majdnem 11 liternyi kávé és ugyanennyi tálca energiaitalt – számoltak be a fiúk. 
Azt nem lehet tudni, hány szelet pizzát esznek meg hétvégén a DVTK-stadionban, de az biztos, hogy jó hangulat lesz Miskolc új kétnapos fesztiválján, a Diósgyőrfeszten, ahol rajtuk kívül Rúzsa Magdi, a BSW, a TNT, a Wellhello, a Honey Beast és Paulina is fellép. A fesztivál nagy durranása pedig a világhírű belga DJ, a Lost Frequencies lesz, aki fergeteges show-val várja a rajongókat.

Borítókép: A Hooligans zenekar (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.