A Balaton Soundon még drónshow is lesz

A Balaton Sound szerdán nyitja meg kapuit, amely négy nap megállíthatatlan pörgést ígér az elektronikus zene szerelmeseinek. Lesz ott minden, még drónshow is.

Magyar Nemzet
2023. 06. 28. 17:20
Balaton Sound
Major Kata - Rockstar Photographers Fotó: Major Kata Forrás: Balaton Sound
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Heineken Sound Európa egyik legvonzóbb beach fesztiváljává nőtte ki magát az elmúlt években. Népszerű Dj-k és nagyszínpados sztárok fogják pörgetni a bulit június 28. és július 1. között.

Balaton Sound Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu - Rockstar Photographers
A Balaton Sound megnyitja kapuit Fotó: Balaton Sound/Mudra László

– Az évek során világhírű fellépőkkel, kreatív helyszínekkel és telt házas programokkal történelmet írt Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiváljaként

 – nyilatkozta Filutás Anna, a Balaton Sound fesztivál projektvezetője.

A Balaton Sound várja az elektronikus zene kedvelőit

A rendezvény nagyszínpadán fellép többek között: Hardwell, KSHMR, Tiesto, Armin Van Buuren, Vini Vici, Dimitri Vegas & Like Mike vagy Don Diablo, a magyar előadók közül pedig Majka és a Halott Pénz is. A B Stage-en pedig színpadra áll a Charlotte De Witte, Carl Cox, Joseph Capriati, Adam Beyer, Sam Paganini, Dubfire, Satori live vagy Artbat, illetve Pan-Pot.

A látványvilágot színesítik majd a fesztivál területén fel-felbukkanó utcaszínházak, a levegőben repkedő papírsárkányok, illetve a vízparti kifutón három fashion designer csapat. Rendkívül látványosnak ígérkezik az európai szinten is egyedinek mondható drónshow. A Balaton Sound július 1-jén ér véget. 


Borítókép: Balaton Sound/Major Kata

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.