Félárú kedvezmény a Miskolci Egyetem hallgatóinak a Diósgyőrfesztre

A fiatalok és az egyetemi hallgatók érdekében szorosabbra fűzi az évek óta tartó együttműködését a Miskolci Egyetem és a DVTK.

Magyar Nemzet
2023. 06. 01. 19:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DVTK és a Miskolci Egyetem most éppen a Diósgyőrfeszt kapcsán működnek együtt, amelynek köszönhetően az egyetem nappali tagozatos hallgatói, diákigazolványuk bemutatása mellett ötvenszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a helyszínen. Így a 12 990 forintos állójegy kedvezményes ára mindössze 6495 forint lesz. 

DVTK és a Miskolci Egyetem összefog a Diósgyőrfeszten
A DVTK és a Miskolci Egyetem összefogása a Diósgyőrfeszten (Forrás: Diósgyőrfeszt)

Az együttműködésről Horváth Zita, a Miskolci Egyetem rektora kiemelte: a Miskolci Egyetem egyik legfontosabb célja, hogy minél több tehetséges fiatal találkozzon az egyetemi világgal.  

– Ehhez azonban többek között arra van szükség, hogy az egyetemünk szélesítse kapcsolatrendszerét minden olyan szervezet és esemény irányába, amely a fiatalok számára vonzó. Ezért 

ott kell lennünk mindenütt, ahol a fiatalok jelen vannak. Ezért leszünk jelen a Diósgyőri stadionban a Diósgyőrfeszten, 

és ezért szeretnénk együttműködni minél többször a DVTK-csoporttal – tette hozzá a rektor.

Kiss János országgyűlési képviselő elmondta: 

nagyon örül annak, hogy a sportolók után magyar zenei sztárok és világsztár érkezik Diósgyőrbe, a DVTK Stadionba.  

– Örömteli, hogy a választókerület két meghatározó szervezete, a Miskolci Egyetem és a DVTK új szintre emelte a köztük lévő együttműködést. A fiatalok mindennapjait kitöltő tanulást, sportolást és a kultúrát érdemes egységben kezelni, és akkor bízhatunk abban, hogy egyre több fiatal dönt Miskolc mellett – hangsúlyozta a képviselő. 

 

A DVTK részéről Orosz Gábor, a Diósgyőrfeszt fesztiváligazgatója arról szólt, hogy ezen a hétvégén különleges fesztiválhelyszínné változik a DVTK Stadion, nyolc élő koncertet élvezhet a közönség. Rúzsa Magdi, a Wellhello, a Hooligans, a BSW, a TNT, a Honeybeast és Paulina koncertje után a fesztivált a szupersztár DJ, a belga Lost Frequencies szettje zárja. A hatalmas színpad, világszínvonalú hang- és fénytechnika mellett gigantikus lézershow is színesíti majd a programot.

Borítókép: DVTK Stadion (Forrás: DVTK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.