Vadak ura: állati jó családi musical Debrecenben

Hűség, kaland, szerelem, misztika, szépség, a természet dicsérete, ének, zene, tánc, próza, költészet és a Tesla musicalben megszokott nagy slágerek, melyek az előadás után hosszú órákkal később sem mennek ki a fülünkből. A Vadak ura musical mindezeket ötvözi egy szeretnivaló, veszélyekkel és katartikus pillanatokkal bőven dúsított történetben, melyet június 12-én este Debrecenben, a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon nézhetnek meg az érdeklődők a Soproni Petőfi Színház előadásában.

Magyar Nemzet
Forrás: Szinhaz.org2023. 06. 07. 11:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A debreceni Országos Színházi Találkozó vendégül látja a magyarországi nemzeti és kiemelt státusú színházakat, amelyek maguk jelölték a saját küldetésüket, művészi hitvallásukat leginkább reprezentáló előadást. A színházi seregszemlére huszonkét előadás érkezik többek között Budapestről, Győrből, Pécsről, Sopronból, Szegedről, Miskolcról. 

A Tesla alkotóinak új egész estés musicalje, a Vadak ura – követve a nagy klasszikus családi musicalek, mint például az Oroszlánkirály értékteremtő hagyományait – látványos jelmezkavalkáddal, dinamikus dalokkal és koreográfiákkal mutatja be a nyolc klán vezette nagyerdő életét. A zenés előadást június 12-én este láthatja a közönség a derbreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon.

 

vadak ura
A Vadak ura című családi musical ezúttal a debreceni Országos Színházi Találkozón vendégeskedik. Forrás: Színház.org

Történetünkben megjelenítik az erősek klánjait, köztük a farkasok szövetségét, a rókák nemzetségét és a medvék klánját, kik hol erejükkel, hol pedig sármjukkal vagy ravaszságukkal – ki-ki a maga képességével – küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

A remekbe szabott alkotás nem csak gyermekeinknek készül! Az alkotóstáb ugyanis nagycsaládi szórakozást és feltöltődést ígér, mely időálló, közönségbarát érték. Remélik, hogy a Covid hosszú bezártsága után kortól függetlenül ad majd valamennyiünknek élményekben gazdag kikapcsolódást. 

A darab írója Egressy Zoltán, zeneszerzője Sebestyén Áron, a dalszövegeket pedig Müller Péter Sziámi jegyzi. Az előadás kreatív ötletgazdája Vona Tibor, rendezője Pataki András.

 

Programok, rekordok, riportok a Kultúrnemzet színházi olimpiai gyűjtőoldalán! Kattintson IDE

Borítókép: Jelenetfotó a Vadak ura című előadásból (Forrás: Színház.org)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.