Ez a tíz új sorozat volt a magyar nézők kedvence 2023 első felében + videó

A The Last of Us című HBO-széria bizonyult a legnépszerűbb sorozatnak a Magyar Filmadatbázis adatai alapján a magyar nézők körében 2023 első fél évében. A top 10-es lista 2. és 3. helyére egy fülledt erotikájú királytörténet és egy izgalmas kémthriller került fel.

Magyar Nemzet
Forrás: Mafab2023. 07. 27. 15:50
null
Forrás: Mafab
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mafab.hu által összeállított, az első fél év legnépszerűbb sorozatait összegző top 10-es listán csak 2023. január 1. és június 30. között bemutatott streamingsorozatok szerepelnek. A sorrend az értékelések, a szavazatszámok és az adatlapmegnyitások alapján állt össze. A listát a 75. Emmyn 24 jelölést besöpört élőszereplős videjáték-adaptáció, a HBO Max saját gyártású The Last of Us című sorozata vezeti, mely húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. 

A lista második helyén a Netflix fülledt erotikájú Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című sorozata áll, mely a fiatal Sarolta és III. György angol király szerelmi történetét dolgozza fel. 

Harmadik helyen végzett a Netflixen futó Éjjeli ügynök című kémthriller. Egy alacsony beosztású FBI-ügynökről szól, aki belekeveredik egy olyan összeesküvésbe, mely egészen az elnöki irodáig vezet. 

Keri Russell és Rufus Sewell főszereplésével a világpolitika frontvonalába viszi a nézőt a negyedik legnézettebb sorozat, a Netflixen látható A diplomata. A széria ügyesen fűzi a thrillerbe a romantikus szálakat. 

Arnold Schwarzenegger első saját tévés sorozata, a szintén a Netflixen futó Fubar áll a toplista ötödik helyén. A vígjáték és az akció között mozgó sorozatban – mint kiderül – apa s lánya egyaránt CIA-ügynök. 

A Netflix sugározza a hatodik helyen álló Balhét. Egy utcai autós incidens olyan viszályt szít két idegen között, amely a legsötétebb oldalukat hozza ki belőlük. A HBO Maxon látható Szerelem és halál amerikai krimi-dráma volt a hetedik legnézettebb sorozat, melyben két, templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét. 

A nyolcadik helyen Az Apple Tv+ új sci-fi sorozata, A siló végzett, mely egy disztópikus világba kalauzolja a nézőt, ahol már egy kérdés feltevése is veszélybe sodorhatja az embert. Kilencedik lett a szintén az Apple TV+-on látható Az eltérített járat című akció, mely egy Dubajból Londonba tartó gépeltérítés izgalmaival szórakoztat. 

Végül a Skyshowtime is felkerült a legjobbak közé, hisz a Star Trek: Különös új világok zárja a top 10-es listát. Az eredeti Star Trek előzményeként szolgáló új széria a franchise 14. sorozata. 

Borítókép: The Last of Us (Forrás: Mafab)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.