Morgan Freeman most annyira beteg, hogy le kellett mondania szerepléseit

Állítólag jobban van, de azóta sem került a közönség színe elé.

Magyar Nemzet
Forrás: DailyMail2023. 07. 12. 17:12
London,,-,United,Kingdom,,08,,July,2014.,Madame,Tussauds,In
766126381 Fotó: Glynsimages2013
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több sajtóeseményre is várták Morgan Freemant az Egyesült Királyságban egy hamarosan megjelenő sorozat miatt, amelyben többek között Nicole Kidman mellett is játszik, azonban a 86 éves Freeman nem jelent meg – adta hírül a DailyMail

A színészért a rajongói aggódni kezdtek azt követően, hogy nem jelent meg az eseményeken, azonban a menedzsere közleményt adott ki, amely szerint Morgan Freeman lázas és az orvosa szerint egy fertőző betegség miatt mondta le a szereplést. „Most már jobban van” – fűzte hozzá. 

Korábban a Magyar Nemzet is írt a színész pályafutásáról, például a nyolcvanadik születésnapja alkalmából. Ha érdekli bővebben a színész munkássága, alább többet is megtudhat róla. 

Borítókép: Morgan Freeman (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.