Feltűnő tárgyak Debrecenben

A debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ és a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum együttműködésében a hétvégén megnyitott a Feltűnő tárgyak – A mi kortárs gyűjteményünk 2.0 című kiállítás. A művészeti tárlatot a Modem vezető kurátora, Don Tamás mutatta be a látogatóknak.

Forrás: Dehír.hu, Haon.hu2023. 11. 27. 13:00
A debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ és a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum együttműködésében a hétvégén megnyitott a Feltűnő tárgyak – A mi kortárs gyűjteményünk 2.0 című kiállítás
A debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ és a szentendrei Ferenczy Múzeumi Centrum együttműködésében a hétvégén megnyitott a Feltűnő tárgyak – A mi kortárs gyűjteményünk 2.0 című kiállítás Forrás: Modem
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A debreceni Modern és Kortárs Művészeti Központban (Modem) kiállított (mű)tárgyegyüttesek a városi lokalitás kérdései köré szerveződnek. A november 25-én nyílt tárlat célja, hogy a kiállításon keresztül lehetőséget biztosítson a lokális közösségek bemutatására, s annak tagjai megfogalmazhassák, hogy mi fontos számukra a múzeumban és a városukban. 

A Modemben két debreceni közösség vett részt a projektben, és a munkáikat két egymást követő kiállításon mutatják be.

A tárlat a Debreceni Egyetemmel együttműködésben, egy szabadon választható kurzuson valósult meg. A projektben részt vevő hallgatók: Csige Cintia, Faitli Zoltán, Gajdos Boglárka, Györgyi Kata, Hartyányi Panna, Kegyes Lilla, Kiss Tamás, Kosina Dávid, Kulcsár Kevin, Papp Violetta, Toronyi Réka, Váncsa Zsófia.

A kiállítás ingyenesen látogatható.

 

Borítókép: Részlet a Feltűnő tárgyak – A mi kortárs gyűjteményünk 2.0 című kiállításból. (Forrás: Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.