Kiderült, mi lehet Azahriah sikerének a receptje

A legnépszerűbb zenészek mondták el a véleményüket.

Forrás: HírTV2023. 11. 10. 15:25
AZAHRIAH
Budapest, 2022. szeptember 15. Azahriah (Baukó Attila) a Debreceni Egyetem yoUDay elnevezésû tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. szeptember 14-én este. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telt házas koncertek, milliós videómegtekintések, mindenki Azahriah-ért rajong, a Puskás Arénát a fiatal tehetség háromszor is megtölti a közeljövőben. 

„Valamiért működik. Mondom, nem kell fejtegetni. Működik. Jó az elegy. Tehát hogy minden jó helyen van benne. Pont elég rap van benne, pont elég reggae van benne, pont elég rock van benne, pont eléggé lázadó, pont eléggé pop, tehát hogy mindenből megvan benne a jó elegy” – mondta a HírTV kamerái előtt Koller László, ismertebb nevén Qka Mc, az Animal Cannibals egyik tagja, Máté Péter-díjas előadó, aki szintén egy csapásra lett ismert 1995-ben. Miután megjelent a Takarítónő című számuk, nem volt megállás. 

Ugyanígy, pillanatok alatt vált közönségkedvenccé a Hungária együttes, így Szikora Róbert is, aki először dobosként csatlakozott hozzájuk. A dalaikat a rádiók a mai napig játsszák. 

„Jó a flow-ja. Jól megy előre. Jól hullámzik. Jól rappel, ami nem is rap, hanem valamilyen, ilyen keleti izé. Jók a szövegek. Jól váltja azt, hogy angolról magyarra. Ezt a fúziót megcsinálja a nyelvvel. Tehetséges. Ilyen egyszerű.  És az pedig, hogy a jóisten kit választ ki, azt csak ő tudja – részletezte Szikora Róbert Azahriah sikerének titkát. 

Az énekes jövő tavaszra hirdetett meg egy koncertet a Puskás Arénába, de mindössze tizenkét óra alatt elkelt a jegyek nagy része. Tízezrek álltak sorba az interneten, így bejelentette, duplázik. Azonban ez nem volt elég, így végül három egymást követő napon lép majd a színpadra Azahriah. 

A fiatal előadó népszerűségének egyik fokmérője, hogy a YouTube-on csaknem 500 ezren követik, klipjeit pedig csaknem 350 millió alkalommal játszották le. A legnépszerűbb streamingplatformon mintegy 25 milliószor hallgatták meg a dalait. 

Borítókép: Azahriah (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.