Elindult a szavazás a Magyar Zene Háza showcase közönségdíjára

Közönségszavazást hirdet a Magyar Zene Háza a novemberi showcase fesztiváljához kapcsolódóan. A legjobb tizenkét produkció egy-egy videóban mutatkozik be, ezek közül választhatnak a szavazók november 11-ig – közölték a távirati irodával a szervezők.

Forrás: MTI2023. 11. 01. 8:00
közönség szavaz a projektekre
20230222 Budapest A Magyar Zene Háza fotó: Németh András Péter NAP Szabad Föld Fotó: Németh András Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Zene Háza idén tavasszal indította el Játsszunk zenét! – A zeneközvetítés újdonságai, showcase és konferencia címmel az intézmény missziójával összecsengő eseményét, melynek célja az ismeretterjesztés, a kísérletezés és az új pedagógiai módszerek megismertetése a zenei nevelésben.

közönség szavaz a projektekre
Több mint két éve adták át a modern épületet. Fotó: Németh András Péter

 

A négy kategóriában meghirdetett felhívásra több mint száz programterv érkezett az országból. A legjobb projektterveket a kulturális szektor meghatározó szakembereiből álló zsűri két fordulóban bírálta el.     

A szóban forgó produkciók megvalósítását egy mentorprogramban támogatták,  a több mint két éve átadott épületben pedig a november 10–11-i fesztiválon mutatkoznak majd be a közönségnek. Konferenciát is hirdetnek ezekre a napokra: a zeneközvetítés újdonságait, lehetséges gyakorlatait külföldi előadók és hazai szakemberek segítségével hozzák közelebb.  

A Magyar Zene Háza közönségdíjra október 31-től november 11-én este 19.30-ig lehet szavazni, a közönség a fesztivál két napja alatt folyamatosan leadhatja szavazatát kedvenc produkciójára. A Zene Háza showcase november 10–11-i programjáról és a közönségszavazásról ITT tájékozódhatnak az érdeklődők.

Borítókép: Magyar Zene Háza (Fotó: Németh András Péter)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.