Február elején indul A Dal 2024

A Duna Televízió Család-barát című műsorának vendége Rókusfalvy Lili és Fodor Imre volt, ahol bejelentették, hogy a nemzetközi fődíjú dalválasztó előválogató adása február 2-án lesz látható a csatornán.

Forrás: Hirado.hu2024. 01. 22. 16:00
220324-72-KZ
20220324 Budapest Csináljuk a fesztivált! szórakoztató zenés műsor felvétele a Duna Televízió stúdiójában. képen: műsorvezetők Fodor Imre és Rókusfalvy Lili fotó: Knap Zoltán (KZ) (BORS) Fotó: Knap Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna délelőtti magazinjában kiderült, a show-műsor előadói már gőzerővel készülnek a megmérettetésre. Az extra fordulóban alakul majd ki az élő show 40-es mezőnye – számolt be róla a Híradó.hu. A Család-barát nézőit hétfőn az eddig megszokott műsorvezetők helyett rendhagyó módon Rókusfalvy Lili és Fodor Imre köszöntötte. 

220324-07-KZ
A jól összeszokott páros már a Csináljuk a fesztivált című műsorban is bizonyított. Fotó: Bors/Knap Zoltán

A Duna TV show-műsorainak házigazdái az adásban árulták el, hogy a csatorna nagy múltú dalversenyének 2024-es szériájában is ők konferálják majd a műsort. Megtudhattuk, hogy A Dal előválogatója február 2-án, pénteken 20.45-kor veszi kezdetét.

Több száz dal érkezett a nemzetközi megmérettetésre, melyekből idén először 60 kap lehetőséget a televízióban a zsűri előtti bemutatkozásra. A versenyszámokat a Szandi, Németh Alajos Lojzi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta ítészcsapat értékeli. 

A továbbjutó 40-es gárda az élő show-ban február 10-től látható majd. A versenydalokat áthangszerelik, így hallhatók majd az elődöntő fordulóban. Az előadókat zenei szakemberek segítik, a produkciókat a döntőben a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri. 

A győztes jutalma, hogy lemezt készíthet a világhírű berlini Hansa Studiosban, ahol a legismertebb világsztárokkal is találkozhat.

Borítókép: Rókusfalvy Lili és Fodor Imre a Csináljuk a fesztivált! szórakoztató zenés műsor felvételén 2022. március 24-én a Duna Televízió stúdiójában (Fotó: Bors/Knap Zoltán) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.