Azahriah világsztárok mellett lép fel + videó

Közel tíz éve nem lépett fel hazai előadó a Sziget nagyszínpadának esti műsorsávjában. Azahriah az arénás triplázás után azonban kiemelt előadóként tér vissza a fesztiválra a szervezők szerint egy minden extrával megspékelt koncerttel.

2024. 02. 01. 13:00
Azahriah
Azahriah Fotó: Kelet-Magyarország/Dodó Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azahriah 2022-ben mutatkozott be a Sziget Fesztivál közönségének. Az azóta eltelt közel két évben Magyarország egyik legnépszerűbb előadójává vált, óriási rajongótáborral. Mint megírtuk, májusban például három telt házas koncertet is ad a Puskás Arénában, augusztus 8-án pedig a Sziget Fesztivál nagyszínpadát hódítja majd meg – derül ki a szervezők közleményéből. 

A „minden elképzelhető extrával megspékelt” koncert azért is különleges, mert Azahriah a Sziget nagyszínpadának esti műsorsávjában lép majd fel augusztus 8-án, kiemelt előadóként. 

A Sziget mindig is különös hangsúlyt fektetett a hazai előadók különleges produkcióinak bemutatására a fesztivál szinte összes színpadán, de a nagyszínpad esti sávjaiba – a közönségünk kívánságlistája alapján – jellemzően nemzetközi előadókat szoktunk meghívni. Azahriah tehetsége, eddigi sikerszériája és elképesztő rajongótábora azonban most az élbolyba tolt egy olyan magyar sztárt, aki méltán foglal helyet a nagyszínpad kiemelt sávjában. Az pedig külön öröm számunkra, ha magyar előadók nemzetközi ismertségégének növelését segíthetjük

 – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Borítókép: Azahriah (Fotó: Kelet-Magyarország/Dodó Ferenc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.