Bridget Jones újra a mozivásznon?

Tíz év szünet után Renée Zellweger visszatér, hogy az ötvenes éveiben járó Jonest is megelevenítse a filmvásznon a negyedik Bridget Jones-filmben. A hírek szerint Hugh Grant és Colin Firth is visszatérnek, a forgatás májusban kezdődik Londonban.

2024. 02. 27. 10:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig pár hónap, és elkezdődik a negyedik Bridget Jones-film forgatása – írja a Mirror. A címszereplőt alakító Renée Zellweger mellett Colin Firth (Mark Darcy) és Hugh Grant (Daniel Cleaver) is visszatér „valamilyen formában”. Utóbbi karakterének ugyan a harmadik filmben rendeztek egy temetést, de később kiderült, hogy csodával határos módon mégis túlélte a repülőbalesetét, úgyhogy egy újabb csavarral még visszahozhatják a folytatásban.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, de valószínűleg Helen Fielding 2013-as Bridget Jones-regényén alapul,

amelyben Jones 51 éves, kétgyermekes, egyedülálló anyaként a közösségi médiában és a társkereső alkalmazásokban való „szerencsétlenkedését” mutatja be. Ez a könyvsorozat harmadik kötete. 

Egy filmes forrás a Mail On Sunday-nek azt nyilatkozta, hogy 

Bridget visszatért, és hamarosan elfoglalja Londont. A forgatásokat már tervezik, és az összes előkészületi munkálat megtörtént. 

Zellweger állítólag „izgatottan várja, hogy újra eljátssza a szerepét, mivel annyira imádja a karaktert”. 

Borítókép: Bridget az ötvenes éveiben tér vissza (Forrás: StudioCanal)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.